tiistai 12. kesäkuuta 2012

Pihanhoitopalvelut, pihanhoitopalveluita nurmikonleikkuuta, viikatteenkäyttöä, haravointia kalustollanne. Kaupunkitalkkarilla ei ole sijaa ko. tavaroiden säilytykselle

Pihanhoitopalvelut, pihanhoitopalveluita nurmikonleikkuuta, viikatteenkäyttöä, haravointia kalustollanne 

Kaupunkitalkkarilla ei ole sijaa ko. tavaroiden säilytykselle, joten siksi toimitaan asiakkaiden tai vasiten ko. tarkoitusta varten vuokratulla tarpeistolla / kalustolla.

E-mail: Talonmiespalvelu@gmail.com
Puh: 044-3380291

-----------------------------------------------------------
Leikkauta pihasi lahopuut ja ylimääräinen kasvusto ajoissa, jottei ajosi katkea kun auton päällä onkin lahopuu myrskyn tai tuulen jäljiltä = Tilaa raivaajamme metsurimme kaatamaan pihan ylimääräiset pois ajoissa:----------------------------------------
Muista että kodissa ja turvallisella piha-alueella sattuu useimmat tapaturmatkin, joten ennakoi ja kaadata vaaratekijät ajoissa pois:


-------------------------------------------------

Autamme tarvittaessa karikkeiden levittämisessä ja niiden tekemisessä piha-alueillenne leikattavasta ylimääräisestä kasvustosta uuden kasvuston kosteuden säilytystarpeisiin:

-------------------------------------------------------------------------------------------
Pihanhoitopalveluina autamme tarvittaessa nurmikoiden teossa vaikeisiinkin paikkoihin rinnepaikoissa ymv:ssa siemennyksiä unohtamatta ;)


---------------------------------------------------------

Ohessa armotonta ja hulvatonta siementämistä valmistuneelle nurmikolle pienen harauksen jälkeen

-------------------------------
------------------------

Keväällä pitää muistaa ajoissa maalis-huhtikuulla hoitaa puutarhan hedelmä- ja marjapuiden liikakasvuston leikkaukset, ennen mahlavirtojen puhkeamista ---------------------------------------------

Tilauksen mukaan tulemme tarvittaessa leikkaamaan niin hedelmä-, marjapuita, kuin pirullisempia orapihlaja-aitojakin tuntityönä 40-50€ / tunti riippuen tapauksesta. Puutarhahommathan meiltä sujuvat paremmin kuin tanssi wienervalssin tahdissa ;)
-------------------------------------------------------------

http://pihanhoitopalvelut.blogspot.com

----------------------

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti